Altid plads til endnu en italiensk restaurant

Mange bliver i tvivl om de overhovedet skal starte den virksomhed, som de drømmer om. For findes der ikke allerede et hav af grafikere, revisorer, webdesignere m.fl.? Jo det gør der. Men de er ikke dig. De gør ikke tingene, som du vil gøre det! Fortæl dit produkt, din service, din unikke historie. Vis din personlighed. Kun du er dig – alle andre er allerede taget.

Gode historiefortælling er dit vigtigste greb til at kunne adskille dig fra alle de andre i din branche. Mit yndlingseksempel er, at ingen gennem historien har tænkt: “Der findes allerede nok italienske restauranter i verden, så jeg dropper min store drøm om at åbne en italiensk restaurant”.

Pizzaer er der nok af! Eller… mangler netop din variant hos en særlig målgruppe? Det tror jeg!

Vis dit unika i et konkurrencefyldt marked

Notér at italiensk restaurant kun er et eksempel på hvilken som helst type virksomhed. Vis og fortæl med video, billeder og på skrift din unikke måde at drive en italiensk restaurant. Hvad er din historie om, hvorfor du har startet restauranten, hvorfor pizzaen skal være med en bestemt ost, hvordan din opskrift til lasagne er blevet til osv.

Det handler om, hvad du gerne vil levere til dine kunder. Hvad er dine USP’er? Dine “Unique Selling Points”. Fortæl din historie. Vejen til kunder går gennem gode oplevelser, godt indhold og gode fortællinger, der nemt kan videregives. Lav indhold der er interessant. Giv af dig selv. Fortæl om dine bedste tips, og dine dummeste fejl. Alt for blankpoleret indhold er kedeligt. Som med kunst: Det skal kunne vække følelser. Had og kærlighed. Intetsigende indhold rører ingen – og sælger dermed ikke. Dit engagement og din passion kan ikke undgå andet end at smitte positivt af i din målgruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.