Om

Mange dygtige og yderst professionelle mennesker får aldrig flyvehøjde på deres arbejde – fordi de aldrig formår at tro nok på (sig selv eller produkt) og at markedsføre det.

Jeg er ude på en mission: At få dig til at træde frem og få en stærk forretning. At inspirere iværksættere, små og mellemstore virksomheder til at komme ud over rampen med deres ideer, produkter og services.

Anette Tvedergaard 2017
Anette Tvedergaard

Du kan have opfundet verdens bedste produkt, men hvis ingen kender til det. Hvad så? Så svarer det til at sætte et skilt op i en mørk, dyb, skov – sætte sig ned, og bare håbe, at der en dag kommer nogen forbi. Nogen der tilfældigvis har brug for netop din hjælp!

Sandsynligheden for at blive fundet er tusindvis gange større, når du er synlig online. Det er her der bliver søgt. Selv om du ikke engang søger, er det mange gange mere sandsynligt, at nogen vil “falde” over dit skilt online.

Så det er bare at komme i gang: Skab dig en synlig og succesfuld forretning. Nu.

Her får du konkrete ideer, tools og skabeloner. Lige til at “sætte i stik”, og du er på vej. Jeg hjælper dig hele vejen, og dine ideer og drømme bliver en realitet.

Du har alle forudsætninger, for at få en succesfuld forretning! Sæt i gang!

Anette Tvedergaard