Om

Bloggen her er mit lille frikvarter. Her jeg skriver lige, hvad der falder mig ind. I mit daglige job har jeg både deadlines, budget og mål jeg skal nå – og det fungerer jeg godt med. Men det kan heldigvis stadig noget helt særligt at skrive bare fordi, der lige opstod en tanke eller idé. Det er præcis, hvad jeg bruger bloggen her til.

Hvad kan du forvente at læse her?

Jeg har altid arbejdet med marketing inden for it, tech og den finansielle sektor. Nu arbejder jeg med marketing inden for online retail.

Efteråret 2021 starter jeg, parallelt med mit job, på en 2-årig Masteruddannelse inden for psykologi. Det glæder jeg mig helt enormt meget til. Til at hælde ny viden på min hjerne, til at studere og til at opbygge et nyt netværk blandt mine medstuderende, som givetvis kommer fra andre brancher og jobs end jeg normalt færdes blandt.

I syv år var jeg selvstændig, og levede af mine blogs og online marketing. Jeg har fortsat en stor passion for iværksætteri og det at skabe sin egen forretning. Her ligger en helt særlig drivkraft og en helt særlig energi. Jeg nyder at kunne hjælpe andre, så jeg kan sagtens finde på at komme omkring emner, som jeg ved kan kan gøre positiv forskel.

Velkommen til!

Har du noget, som du vil dele med mig? Skriv til hej@anettetvedergaard.dk

Anette Tvedergaard Madsen